ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
حرارتدهی یکی از مهمترین روشهای متداول در فرآیند مواد غذایی است. از انرژی مایکروویو بر خلاف پرتوهای یونیزه، برای حرارت دادن مواد غذایی استفاده میشود. در روش پخت متداول، حرارت خارجی به ماده غذایی وارد میشود، ولی در پخت با مایکروویو حرارت در داخل خود ماده غذایی تولید میشود.
امواج تولید شده توسط مگنترون یک میدان متناوب مغناطیسی ایجاد میکند و مولکولهای غذا مخصوصاً مولکولهای قطبی مثل آب، پروتئینها و چربیها خودشان را با تغییرات سریع میدان متناوب الکتریکی همسو میکنند. آنها حول یک محور نوسان میکنند که حدود ۲۴۵ میلیون بار در ثانیه است. این نوسانات باعث ایجاد اصطکاک قابل توجهی بین مولکولها شده و نتیجه آن، تولید انرژی است. در نتیجه این کار، درون غذا گرم میشود، در حالی که ظرف غذا خنک است. سهولت استفاده و زمان کم پخت، باعث استفاده زیاد این وسیله در خانه ها و رستورانها شده است.
کاربردهای مایکروویو در صنایع غذایی
آنزیم بری (Blanching)، پاستوریزه کردن، استرلیزه کردن، خشک کردن مواد غذایی، بالا بردن دمای مواد غذایی منجمد به زیر نقطه انجماد، استفاده از آن در اجاق مایکروویو در مصارف خانگی از کاربردهای این وسیله است.
نکات مهم در پخت غذا با مایکروویو
مزایای پخت غذا با استفاده از مایکروویو
منبع: ال جی بلاگ
وب متفاوت و زیبایی دارین خیلی خوشحال شدم دوباره به وبتون اومدم خیلی خیلی خیلی خوشحال میشم به وب منم سر بزنین ممنون
89185